Annons
Annons


ÄLSKAR VM OCH KÄRLEKEN – At Josefinas


Henrietta Fromholtz VM 2018

STÅ UPP! VI ÄR GUL & BLÅ! STÅ UUUUUUPPP! Yes yes yes. Vilken jäkla fin onsdag vi fick igår. Jag är verkligen inget fotbollfan, utan föredrar hockey alla dagar, men när Sverige spelar det ingen roll vilken sport vi snackar om. Jag gick all in som ni ser ovan tillsammans med Ebba. Feministöronen är min nya tur-frilla tror jag?

Annons

Sen är det ju så himla fint att Sverige i landskamper skapar så mycket kärlek oss människor emellan. Vi slutar hata (bortsett från det vidriga beteendet mot Durmaz!!! Fy fan!),  vi accepterar, glömmer det onda och älskar livet ihop. Det är förbannat häftigt! Igår hade Felicia och Stork roddat ett bord på Josefinas – massa rosé och grill på en strålande uteservering. Hurra! Eller grillbuffén var väl inget att hurra för, men vad gör det när man får dela måltiden med världens bästa gäng? Och stämningen på plats övervann alla klagomål. HERREGUD!

Henrietta Fromholtz VM 2018

Felicia och Stork – Nu kan jag ju börja kalla dem för Familjen Kocsis. 

Om jag måste välja det godaste så säger jag: Salamin, potatissalladen och den grillade paprikan.

Och på plats var även ett stort gäng vänner på ”Johans sida”, så vi blev ett megagäng!

Hej frugan! Typ alla frågade om Felicias klänning igår, så jag kan även här meddela att den är från bästa Petras klädmärke Adoore! Ni hittar den här!

Och hon är inte en pjåkig festfixare heller – Gick och löste rökgrejer! Här dansandes till Samir och Viktors fina dänga. Love it!

Henrietta Fromholtz VM 2018 Johan Rogebrant

Stork sa: Ikväll går ingen hem, för detta kan bli den finaste kvällen på hela sommaren.

Han hade nog rätt, men jag sitter just nu på en buss ned till Linköping för att umgås med VÄRLDENS BÄSTA familj.

3 kommentarer


AnnonsLaddar