Annons
Annons


BRÖLLOPSHELGEN I LINKÖPING


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Då kör vi en liten ”Min helg på bild” då!

Jag åkte ned till Linköping redan på torsdagen för att hinna umgås med familjen som jag inte ser allt för ofta. Mys mys! Det kan man säga är lyxen med att vara egen företagare är ju att kunna spendera sina timmar där man allra helst vill.

Annons

Då familjen jobbade fick jag roa mig själv mellan jobb och jag tog mig såklart bort till Carro för att kika in henne och Andreas nya hus. Jag hatar att de flyttat från Stockholm, men fattar då de både väntar på en liten Walter och köpt världens panghus.

Hej hej matsalen som är större än vad hela min lägenhet är. Längtar till första middagen!!

Och till lunch blev det löpning runt Stångån och smoothie bowl till lunch. Yum!

Och på torsdagskvällen blev det libanesiskt med mamma, pappa, Johan och syster Alexandra.

Och innan läggdags hjälpte bästa mammsen till med att slå in alla paket till lördagens bröllopspar. 

Vips så blev det lördag och Johan började dagen med bok och frukost vid brevlådan…? Han tyckte det kändes romantiskt och härligt.

Jag själv gav mig ut på ett härligt träningspass innan det var dags att gör sig i ordning. Gillar ni också utomhusträning? Jag hatade det förr, men idag kan jag inte leva utan det.

Bästa Petra och Nelly hade skickat hem ett gäng med härliga klänningar och jag fick sjukt svårt att välja…. men det slutade med den som kanske är absolut minst Henrietta. Väldigt kvinnlig, blommig och söt som en maräng. Men det var omöjligt att inte känna sig fin i denna skapelse.

Sminket x 10. Maxar alltid på med extra rouge när jag ska bort.

Klockan 12.30 var det samling utanför Vårdsbergs kyrka och här har vi mig med bästa Julia, Ellinor och Evelyn. Jag är ju en mini bredvid dessa långa ståtliga brudar. Det är inte ofta jag får känna mig kortast då jag ändå är 1.71 cm.

Max och Johanna. Livets par! Johanna har jag känt sedan första dagen i livet och Max hängde jag med typ varje dag under högstadiet. Och så blev jag kär såklart. Jag är fortfarande kär, men i dem båda tillsammans. Stora hjärtan, enormt mycket humor som jag dör för, engagemang och en jäkla massa kärlek.

Inte ett öga torrt vill jag lova!

Efter den vackra vigseln tog vi oss 100 meter bort och hem till Johannas familjehem där mingel, bubbel och snittar väntade.

Och ehhhhh… Hur vacker klänning och tjej?

Jag, Evelyn, Lovisa, Carro, Carro och Isabelle i gasen. Vi hade ju sådan galen tur med vädret att vi vid fördrinken inte pallade att stå ute på den uppdukade gräsmattan. Lyxproblem!

Sedan färdades vi med partybuss bor till Villa Fridhem. Länk till min klänning.  (reklamlänk via Apprl)

Dit Max och Johanna såklart anlände i helikopter. Det är alltid något extra hos dessa två <3 

Jag blev placerad bredvid favoriten Eckerud och brudens bror aka barndomsvännen Fredrik. Förbannat trevligt och kvällens toast skagen smakade magi. 

I pausen hängde jag med mamma Carro och pratade om längtan efter Walter.

Och till varmrätt fick vi kalvfilé med tryffelsky, friterad potatis och sparris. Jag DOG för detta kött som bara smälte på tungan och det påminde mig varför jag bara är halvtidsvegetarian.

Det blev sedan bröllopstårta….

Och festen på stolarna tog aldrig slut.

Jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut. För att beskriva kvällens fest: Fort jag lämnade dansgolvet för att gå ut och ta luft fick jag snabbt panik av känslan av att jag kanske kommer att missa någonting skitkul. Hur härlig feeling hade vi då? 11/10.

TACK vackra Johanna och Max för er kärlek och för livets fest. Ni är underbara <3

Och igår mådde jag såhär. Tryckte en påse chips, en påse godis, käkade biffar med tsatsiki och såg på Zlatans ”För Sverige i tiden”. OMG… Rysningar från början till slut.

1 kommentar


AnnonsLaddar