Annons
Annons


DEN BÄSTA OCH VÄRSTA MIDSOMMAREN


Henrietta Fromholtz _ True Decadence Dress

Äntligen är det dags för midsommar! Min absoluta favorithögtid. Den går före påsken, halloween och till och med julen. Det är något speciellt med denna dag tycker jag. Man får hänga med ett stort gäng av sina vänner, alla är glada och kära i sommaren och maten smakar förbannat bra i sommarvärmen. Och att kunna avsluta med ett nattbad är ju heller inte att hänga läpp för.

Annons

Det enda som saknas är familjen Fromholtz. Men i år firar jag med min älskade kusin Karro, så lite familj blir det vilket betyder världen. 

Henrietta Fromholtz _ True Decadence Dress

Jag har nu ett samarbete inför midsommar med Zalando på Instagram, men jag vill såklart även visa min planerade outfit här på bloggen, och så måste jag ju visa er det fina arbetet jag och bästa Visuals by Mortensen gjorde i söndags. Är hon inte grym?

Skor – TopShop (länk!)

Henrietta Fromholtz _ True Decadence Dress

Och den här klänningen från True Decadence passar mer än perfekt till min midsommar – det är nämligen så att vi är hembjudna till Jeanna och Viktor som styr ”Mexican Midsummer”. Massa volanger och så en sombrero på det. ARIIIIBA! 

Henrietta Fromholtz _ True Decadence Dress

Det bästa med midsommar? Såklart att jag får umgås med massa godingar, att snapsen blir god fast den egentligen är så äcklig, efter det blir allt ännu roligare, att jag i år ska få äta texmex istället för sill och att man aldrig vill att kvällen ska ta slut.

Favoriten på det traditionella midsommarbordet? Stekt inlagd strömming, varmrökt lax, en somrig sallad och pajerna.

Värsta midsommarminnet? När ett ex bara en vecka innan hade varit otrogen och jag skulle leka glad och härlig. Fyfanken vilken vidrig midsommar kan jag lova!

Bästa då? Alldeles för många, men jag kommer alltid att komma ihåg när min kusin Karro tog med mig till hennes vänners lantställe här i Stockholm när jag var väldigt sjuk och inte hade så mycket ork eller självförtroende. Jag kände knappt en kotte och välkomnades från första sekund med stora och varma famnar. Det var en fin midsommar trots att resten var skit. Otroligt och härligt!

Förra året? Då var jag nere i Skåne hos Truls med samma gäng som vi blir i år. Se här! 

Henrietta Fromholtz _ True Decadence Dress

Jag tycker ofta att det är jobbigt att bära för urringat då jag lätt känner mig lite väl utmanande med stor byst och oblyga personlighet, men jag känner mig verkligen så fin i denna.

Henrietta Fromholtz _ True Decadence DressHenrietta Fromholtz _ True Decadence Dress _ Paljettväska

Jag väljer att köra silver till detta och denna väska från Missguided – klick!

REDO FÖR MIDSOMMAR! 

Kommentera


AnnonsLaddar