Annons
Annons


En dag genom mobilen: Brännskadad hand på VM-fest.


Igår när jag kom till jobbet blev jag snabbt och snyggt påmind om att det är 4th of July idag! Hurra hurra! Jag älskar att ständigt bli överraskad på jobbet.

Efter jobbet åkte vi snabbt som attan bort till Josefinas. Och ovan ser ni hur taggad jag var och hur jobbigt dagen slutade.

Annons

Felicia hade tagit med sig bengaler och vi bestämde att när Sverige är klara för vinst ska vi smälla av de på tre. Det enda lilla problemet var att jag hade missuppfattat henne på hur jag skulle dra upp luckan…. Istället för rätt blev det helfel och jag vaknar snabbt till när jag ser elden i handen. Den lilla tuben hamnade bakom soffan och rök som fan… Så istället för att fira och veva med händerna fick alla lyfta soffor och leta efter den brinnande bengalen… Buhu!

Jag och kusin Karro. Min älskling! Fyfan men HERREGUD så gott med vinst för Sverige. På lördag lämnar jag Josefinas och intar istället första parkett på Innergården i Linköping. Några mer som ska dit? 

Efter dansade vi vidare som om ingenting hänt, dansade för Sverige, men tillslut pallade jag och min trasiga hand inte mer. Så vi åkte hem. Åt bowl.

  

Och så skickade jag ned Johan med FaceTime till 7-eleven för att köpa glass, smörgås och kaffe. Hehe.

 Nu ska jag snart sätta mig i bilen! Mot Linköping! 

Kommentera


AnnonsLaddar