Henrietta Fromholtz
Henrietta Fromholtz har precis påbörjat sin resa som entreprenör och är i full gång med att bygga techbolag. I bloggen delar hon allt från festliga helger, hur hon får glowet och recept på färgglad mat, till ämnen som självkänsla och hennes erfarenhet av ätstörningar. Allt utan filter.
Annons

MIN OUTFIT ELLE-GALAN 2018

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

God morgon finingar!

Det var nog många som undrade igår om jag verkligen skulle palla med ELLE-galan igår… Men ja. Eller absolut! Jag känner faktiskt ett mindre tryck över bröstet när jag gör någonting riktigt härligt, läkaren säger att mitt hjärta slår bättre när min puls går upp och så ska jag tillägga att jag inte var med så sent.

Mer om kvällen får ni höra senare! Nu ska jag ut på promenad med Freddie.

Annons

Min rosa outfit hittar ni här: Kavaj (reklamlänk via Apprl) – Other Stories / Byxa (reklamlänk via Apprl) – Other Stories / Skor från Zara (på rea!) / och örhängen från Sophie by Sophie SS18. Och håret tackar jag världens bästa Creative Headz för som alltid gör mig så fin!!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Annons

2 kommentarer till “MIN OUTFIT ELLE-GALAN 2018”

  1. Jenny skriver: 20 januari, 2018

    HENRIETTA! Jag älskar älskar älskar din blogg! Jag ligger sjuk och jävlig i lunginflammation och när jag låg och slösurfade kom jag in hit till dig. Jag har snart läst igenom hela din blogg, befinner mig på sida 505 av 568, och får smått ångest av att jag snart har kommit till början. Lova att aldrig sluta blogga! Sorry för märklig kommentar men skyller på Cocillianan som gör mig lite latjo!


  2. Jonas skriver: 20 januari, 2018

    Du är otroligt vacker?


Dela på:
Laddar
https://henrietta.baaam.se/outfit/en-hint-av-min-outfit-till-elle-galan-2018/