Annons
Annons


GOOGLE DIGITALAKADEMIN


Hej babes! Back in Sweden och taggad på en ordentlig jobbvecka. Det blir lätt lite hattigt nu när jag reser så mycket denna månad. Paris next och efter det flyger jag ned till Skåne för 30års-fest. Crazy men älskvärt life.

Foton: Clara Mortensen 

Jag ska uppdatera er på allt om min prinsesslika helg, men innan det måste jag tipsa er om Google Digitalakademins Pop-up Office som öppnat på Jakobsbergsgatan 34. Det här är ett betalt samarbete på Instagram, men inte på bloggen. Jag tycker detta är så bra att jag även måste dela det här. 

Annons

Hos Google Digitalakademin kan man alltså sitta och jobba, ta ett möte över en kaffe (kaffe finns på plats!), nätverka eller det bästa – välja mellan massvis med olika utbildningar inom Digital Marknadsföring. Allting helt gratis. Det är lite som ett kontorshotell fast det är Google som ligger bakom det och man får gratis utbildning som enligt mig kan klassas med kurserna som finns på Berghs. Helt galet bra! Bor ni inte i Stockholm kan ni genomföra alla kurser online, men ni som bor här måste svänga förbi. På plats kan man också passa på att bolla sina utmaningar med personalen från Google som ständigt finns där för dig. För fett! Öppet mellan 10 – 18.

Jag har hunnit gå Webbanalys, men är sugen på att testa de flesta utbildningarna. Så är ni sugna på att gå en kurs eller flera – kommentera så hittar vi en kurs att gå ihop? Här kan ni anmäla er! 

3 kommentarer


AnnonsLaddar