Annons
Annons


GRÅTER PÅ FESTEN & KÄKAR POTATIS PÅ BLECK.


Några bilder från helgen!

I fredags satt på jag på mitt kontor hela dagen och skrev bok. Jag hade livets flow (som jag nämnde) och när flowet dog sprang jag förbi Afound igen för lite shoppingrekande. Dessa Balenciaga är himla trevliga.

Annons

Och likaså denna från Loewe.

På kvällskvisten bad jag Johan att se fotbollen hemma och lockade med fish taco.

Han kom hem och sa ”bästa kvällen på länge”. Där satt vi och gosade på balkongen i timmar.

Och jag med ansiktsmask från Ole Henriksen. Mitt favoritmärke <3 

Jag avslutade med min favoritglass TipTop efter att jag hade slagit in Johans födelsedagspaket.

På morgonkvisten blev det skönsång, vattenmelon och paketöppning för födelsedagsbarnet. 32 år gammal! Wow! Stora killen. Han fick dels ett presentkort på valfri ring från All Blues och en paddeltennis väska. Och så hade jag bokat en paddelbana vid 10.00 samt bokat upp Anton och Nicholas för lite spel. Jag är nu HELT FAST i denna sport och håller på att sätta upp en faceboookgrupp för alla brudar som vill spela. Återkommer. WOOP!

Restaurang Bleck

Efter en härlig dusch och kanelbulle tog vi oss vidare för en sportig födelsedagslunch på Bleck tillsammans med Adam och Anton.

Restaurang Bleck

Alltså jag har ju inte varit på Bleck innan (vilket är sjukt knasigt egentligen då en vän jobbat där länge), men nu kommer detta bli ett häng hoppas jag. För trevligt och supergod mat. Älskar när man får beställa in flera för att bli mätt. Vi tog potatis med parmesan och gräslök, grillade morötter i kikärtsröra och burrata med focaccia. Dog så gott. Till detta hejade vi på Isländska fotbollslaget. Himla trevlig lunch!

Vi gasade sedan vidare bort till Lodding och Natacha som bjöd på fotboll, cava och Phil’s Burger. Jag tog Halloumi- och guacasallad som grym.

Sedan blev jag av någon knasig anledning väldigt blödig och började gråta mitt på festen. Fattade inte alls var det kom ifrån och då kände jag att ”ikväll blir det då ingen utgång”. Så jag och Johan avslutade den fina dagen med en natt-whisky på balkongen.

Henrietta Fromholtz outfit

Vips så var det söndag och jag hade trots en tidigare kväll lyckats bli bakis. Synd eftersom jag hade planerat in en plåtning tillsammans med Visuals by Mortensen för en kommande Zalando-kampanj.

Men det gick fint ändå. Vi hade världens mysigaste dag ute på ängen och bakfyllan försvann snabbt av allt garv tillsammans med Clara.

Ps. Alla ni som sitter på byråer, företag eller ni som ska gifta er – Clara är en dröm att jobba med. 

Och till middag blev det fotboll och thai. Livets bakismat enligt mig. 

Nu är det måndag och jag ska precis iväg och lira golf med Peak Performance. Love it!

Kommentera


AnnonsLaddar