Annons
Annons


HELGEN I SKÅNE


Okej. Den här helgen var alldeles för intensiv för att dokumentera på ett bra och talande sätt. Men lite bilder har jag!

I fredags flög jag och Carro ned till Skåne sent på kvällen för att fira Philip 30 år. Första kvällen var det bara mingel och grill hemma hos Phille och vi som anlände sist av alla gäster slog oss först ned på hotellet för lite chark. Dagen slutade sent på natten på bryggan med hela gänget.

Annons

Och på lördagen var det dags för födelsedagsfest och första drinken intogs vid 15.00 hemma hos Philip.

Denise och nygifta Stork var på plats.

Och vi käkade snacks och drack rosé som om det inte fanns en middag på schemat.

Men det gjorde det! Hej Vendela PG och Wille!

Födelsedagsbarnet bjöd på somrig middag på Smygehus Havsbad.

Och jag fick bästa gänget till bordet. Jullan och Bagarn bland annat.

Jag hade på mig världens finaste kostym från Massimo Dutti som såklart skulle få sig ett vinglas på sig : ( Middagen var för kul och så måste jag addera att alla tal till bästa Philip var så fina att jag vid efterrätten var alldeles svullen kring ögonen. Och när jag själv skulle tala lät jag som ett gråtande barn.

Allt var bara en untz untz untz och här har vi en bild från kvällen där min fina (och nygifta) Felicia förbereder en kokt korv. Många frågade om hennes klänning på Instgram och den är från By Malina.

Och dagen efter mådde jag såhär. Och mår fortfarande. TACK FÖR DET PHILIP och alla underbara vänner. Ni är bäst and I love U.

Tack och PUSS!

1 kommentar


AnnonsLaddar