Annons
Annons


Helgen: Solkysst fika, ACNE love & årets första utemiddag!


Min helg började med en solig stund tillsammans med Mallan och några glas bubbel på Diplomats uteservering. Helt sjukt att vi ändå fick ett ståbord i den rådande uteserveringshetsen. Vi uppdaterade varandra om den senaste månaden då vi inte setts och livet kändes gött och komplett igen.

Annons

Efter det hade vi egentligen planerat en gillkväll hemma hos Mallan, men eftersom himlen fylldes med moln och det blev kallt gick vi istället hem till Johan som hade lagat taco för tre.

Tittut!

I lördags hade jag MASSVIS med fix inför den helg som kommer nu, men jag tog mig ändå tid till att gå milen med Carro och så avslutade vi med att bli solkyssta över en fika.

Carro skulle vidare på dagsfest och drack bubbel med kaffe och kaka, medan jag nöjde mig med fikat.

Vidare sprang jag sedan runt på stan hela dagen tillsammans med en matig smoothie för att hinna med alla ärenden. Råkade dock slinka in på ACNE i några minuter och kära ned mig i dessa brillor. 

Körde en omröstning på Instagram Stories där ni röstade 50 / 50…. Så jag lämnade butiken utan påse.

Men så när jag skulle lämna NK och stan för dagen råkar jag se ACNE-dojjorna jag letat efter över land och rike i NK’s egen skobutik…. Och så hade de storlek 39 inne. JUBEL och X antal tusenlappar fattigare. Men finally!

Carro ringde sedan och sa att dagsfesten hade bytts ut till bubbel med Krissi på Grodan och att jag var välkommen att joina.

Vilket jag inte tackade nej till.

Timmarna gick och plötsligt kurrade magarna och jag ringde Pålle för att höra om hon var sugen på en spontan middag på Nyrbogatan 38’s uteservering med mig och Carro.

Det var hon och vips så blev vi tre! Så mysigt!

Pållisen <3 Planerar att kanske joina henne till Kroatien i sommar…. Gud så jag försöker se till att det blir av.

Vi alla tröttnar ofta på att äta en egen maträtt, så valet blev enkelt att beställa in lite av alla smårätter. Tryffel Mac n Cheese (<3) , taco på kalvtartar och en på tonfisk och heta kycklingvingar.

Vår flaska bubbel gjorde mig sugen på en utgång, men pågrund av andningen valde jag att avsluta kvällen här.

Och i söndags var jag ute och sprang för första gången på ett halvår tillsammans med Johan och gick sedan till Massimo Dutti för att bli stylad till Budapest.

Det här blir nog fredagskostymen. Så fin! Och så sval! 

Det var några delar av min helg. Lugn och fin – som en uppladdning inför kommande. SÅ PEPP!

2 kommentarer


AnnonsLaddar