Henrietta Fromholtz
Henrietta Fromholtz har precis påbörjat sin resa som entreprenör och är i full gång med att bygga techbolag. I bloggen delar hon allt från festliga helger, hur hon får glowet och recept på färgglad mat, till ämnen som självkänsla och hennes erfarenhet av ätstörningar. Allt utan filter.
Annons

VÅR NYA LÄGENHET!!!

Vad vi har sprungit runt. Som galningar. Visning efter visning. Priserna bara stiger för varje dag som går. Marknaden är galen. I våra ögon har det bara varit alla skitobjekt som säljs, men VAR ÄR GULDET? Så har vi känt efter varje jäkla söndag. Men till slut så. Där var den.

Lägenheten jag aldrig trodde att vi skulle hitta och köpa. Jag hade ställt in mig på att flytta in i en sekelskifte eftersom det är det som erbjuds på Östermalm / Vasastan där vi har letat, men nu har vi blivit med funkislägenhet. WIHU! Både jag och Johan är ju besatta av Elsa Hosk nya hus i LA och Uncle House och nu ska vi skapa vårt eget funkis-hem! Vi har köpt vårt drömprojekt och vårt hem i en arkitektritad fastighet på Döbelnsgatan som är råläcker. Lägenheten, som är på 91 kvm, köpte vi också av ett arkitektpar som har gjort en så sjukt snygg lägenhet (som vi dock ska renovera och göra om till vår) och det osade ”inte Sverige” när jag klev in. Vi slog till på den innan visning och vann den på dolt bud som tydligen är värsta trenden nu i Stockholm. Otroligt irriterande, men nu är jag en av alla som gör det.

Låt oss kolla hur den ser ut idag!

Annons

Vardagsrummet är MAGI. Lägenheten ligger på våning 6 + 7, så är halv-etage och det är vardagsrummet som ligger på våning 7. Enorma fönster med himlen som utsikt. Jag ser så mycket kul med detta rum!

Annons

Vad vi ska göra här uppe? Det kommer i bloggen framåt. Just nu vill jag bara visa er dagens look av lägenheten. Vad har lägenheten då? Hiss som inte alltid har varit ett måste för oss, garageplats, bra förvaring och stor balkong. Check check check!

Annons

FATTAR NI vad jag kan leka med dessa väggar och denna takhöjd? Megatavlor, färger, lister och massa kul.

Annons

Annons

Köket är superfint, meeeeen det är litet och osocialt. Så det ska rivas vägg, sättas in nytt kök och flyttas ut till där deras matbord står. Hela våning 6 ska bli mer socialt och jag längtar tills vi kommer igång och får hjälp av en arkitekt som kan rita den allra sexigaste lösningen för oss.

Sedan har vi här typ ”hallen” vid sovrummen och dom har här en fin arbetshörna. Här ska också göras om! Undrar vad personen som ska hjälpa oss rita kommer fram till? No idea!

Badrummet ska också renoveras och kanske slå bort en vägg och bygga bastu? Vi vet inte än. Men hur nice med bastu?

Annons

Balkongen är stoooor, men behöver kärlek för att bli läcker. Men dom två rum som har fått minst kärlek av tidigare ägare är sovrummen. Se här:

Dessa ingår också i renoveringen och det ska rivas väggar, vårt rum ska göras större, walk-in-closet ska till, ny planlösning osv. Och såklart ska dom få en rolig look!

Vad ska vi skapa då? Det ska ni få hänga med på. OMG!!! Ni ska få se vad vi tänker oss. Det kommer bli någonting helt annat! Mer grafiskt, rakare, tyngre, fortsatt färgglatt om inte mer, större detaljer osv osv. Nu kör vi! Det är mycket som ska planeras och göras!

Annons

62 kommentarer till “VÅR NYA LÄGENHET!!!”

 1. Cc skriver: 3 maj, 2021

  Men… det är ju ett helt nytt kök och badrum….?


  1. Henrietta Fromholtz skriver: 3 maj, 2021

   Hade det kunnat vara och vi skulle ändå vilja göra om till vårt eget och hur vi bäst optimerar lägenheten. Men nu är det gjort 2012, så inte särskilt nytt 🙂


   1. Ebba skriver: 4 maj, 2021

    Vårt kök är original från 1935 (nya vitvaror och höjda bänkar bara) och fungerar prickfritt. Vilken djupt smaklös kommentar att påstå att det köket som ni har köpt ”inte är särskilt nytt”. Ingen tanke på hållbarhet och klimatkrisen hos er tydligen? Behåll köket! Det är oerhört elegant! Ett av de finaste jag sett på länge. Så spar ni både miljön och era egna (bankens) pengar 👌🏻👌🏻/mvh arkitekt


   2. Ebba skriver: 4 maj, 2021

    Vårt kök är original från 1935 (nya vitvaror och höjda bänkar bara) och fungerar prickfritt. Vilken djupt smaklös kommentar att påstå att det köket som ni har köpt ”inte är särskilt nytt”. Ingen tanke på hållbarhet och klimatkrisen hos er tydligen? Behåll köket! Det är oerhört elegant! Ett av de finaste jag sett på länge. Så spar ni både miljön och era egna (bankens) pengar 👌🏻👌🏻/mvh arkitekt


   3. Ebba skriver: 4 maj, 2021

    Vårt kök är original från 1935 (nya vitvaror och höjda bänkar bara) och fungerar prickfritt. Vilken djupt smaklös kommentar att påstå att det köket som ni har köpt ”inte är särskilt nytt”. Ingen tanke på hållbarhet och klimatkrisen hos er tydligen? Behåll köket! Det är oerhört elegant! Ett av de finaste jag sett på länge. Så spar ni både miljön och era egna (bankens) pengar 👌🏻👌🏻/mvh arkitekt


   4. Per skriver: 4 maj, 2021

    Vårt kök är original från 1935 (nya vitvaror och höjda bänkar bara) och fungerar prickfritt. Vilken djupt smaklös kommentar att påstå att det köket som ni har köpt ”inte är särskilt nytt”. Ingen tanke på hållbarhet och klimatkrisen hos er tydligen? Behåll köket! Det är oerhört elegant! Ett av de finaste jag sett på länge. Så spar ni både miljön och era egna (pappas) pengar 👌🏻👌🏻


    1. Henrietta Fromholtz skriver: 4 maj, 2021

     Hahaha! Pappas pengar. Det hade varit en dröm om det var så. Din Idiot!


     1. Ida skriver: 4 maj, 2021

      Personer som skriver kommentarer EBBA och PER från olika namn utan att veta något om förutsättningarna borde skämmas. Har du inget bättre för dig än att döma andra? ”Arkitekt” – då lever du dessutom på att folk gör om hemma. Hej med dig. Pinsamt!!!!


     2. P/E skriver: 4 maj, 2021

      Dålig smak korrelerar påfallande ofta med dåligt ordförråd. Lycka till med er superfina lägenhet men vårda ditt språk. Läs på lite om hållbarhet och även vad en arkitekt kan ägna sig åt (till den som skrev om det). Ingen av oss två lever på att ”folk gör om hemma”. Varför köper ni inte nyproduktion eller ett renoveringsobjekt eller ännu hellre, låt bygga ett eget hus efter alla era egna önskemål nästa gång. Enormt resursslöseri ni kommer ägna er åt, skämmes. En helt otroligt fin lägenhet med ett superelegant kök. Låt det vara! Tänk efter lite först bara innan ni slänger iväg miljonbelopp på något helt onödigt. Visa respekt för miljön, visa respekt för er egen ekonomi, visa respekt för husets historia. Är det verk.ligen för mycket begärt?


     3. ”Idioten” skriver: 6 maj, 2021

      Detta är ju den enda kommentaren som innehåller personangrepp….


 2. E skriver: 3 maj, 2021

  Suuperfin lägenhet Henrietta! Ska bli spännande att se vad ni gör med den. Men som funkisgalen vill jag berätta att 60-tal inte är funkis. Både Elsas och Emmas hem är 60-tal, men inte funkis! Ni bestämmer självklart själva vad ni gör men expressiva lister hoppas jag inte ni sätter in, det använde man inte på 60-talet. Hoppas inte du tar illa vid dig av att jag skriver detta. Med vänlig hälsning, trogen följare som jobbar som arkitekt


 3. Erika skriver: 3 maj, 2021

  Så otroligt fint kök och badrum. Sån otrolig waste att riva ut och göra om.


 4. Olivia skriver: 3 maj, 2021

  Henrietta! Tänk en gång till innan ni låter någon slå ner allt!!
  Min inredningsrespekt för dig i inredning och hur du ser på boenden tyckte jag lite försvann nu när ni ska slita ut det som är fullt fungerande och står säkert säkert 20-30 år till. Vad händer med uppfattningen för hantverkets när 2012 är längesen år 2021… jag förstår såklart om det är något dolt fel, felkonstruktion eller fuktrisk osv.(själv varit med om det).. men helt ärligt, tänk alla pengar som ni kan lägga på annat om ni inte hade drivits med av denna ”byta-ut-allt-och-göra-vår-stil-hets” som tyvärr finns hos många unga. Hehe och som slutkläm: min avsikt är inte att skapa tråkig stämning utan öppna upp för en intressant debatt med dig och fler av dina läsare. Samt att jag vet att du gärna tar itu med debattfrågor och jag personligen ÄLSKAR när du går igång och eldar igång med hett temperament 😏


 5. Alice skriver: 3 maj, 2021

  Hej Henrietta! Grattis till den oroligt fina lägenheten!! Wow! Jag undrar hur du/ni motiverar att riva ut något som är fullt fungerande, modernt och fräscht med tanke på miljö och hållbarhet.
  Kram!


 6. Pallen skriver: 3 maj, 2021

  Stort grattis till en fantastiskt häftig lägenhet med grymt mycket karaktär.
  Ska bli jättekul att få följa med ER på resan till ER drömlägenhet baserad på ER smak och ERA behov.
  Och vad roligt att ni dessutom skapar lite arbetstillfällen mitt i pandemin, det är ju bara fantastiskt. Nästan för bra för att vara sant! Tänk om ni dessutom kanske skulle kunna sälja köket till någon annan som kan använda det? Då blir det nästan nypa-sig-i-armen-fantastiskt, snudd på ogreppbart! WAW!


 7. Johanna skriver: 3 maj, 2021

  Jag tror det stavas avundsjuka ;)👆🏼 Stort grattis till drömlägenheten!!! 💕


 8. Johanna skriver: 3 maj, 2021

  Jag tror det stavas avundsjuka ;)👆🏼 Stort grattis till drömlägenheten!!! 💕


 9. V skriver: 3 maj, 2021

  GRATTIS till skitfin lägenhet!!! Övertygad om att ni kommer få den ännu finare när ni lagt er touch på stället 🙂 Självklart vill man göra det oavsett om det är gjort för 1 månad sen eller 25+ år??? Så kul för er och hoppas vi får följa inredningsresan.


 10. Ebba skriver: 3 maj, 2021

  Miljö eller inte, skitsamma. Hur i helvete kan ni vilja riva ut det där köket? Och allt annat? Alla vill göra sina hem personliga men ni kommer ju ta bort allt som ger den där lägenheten karaktär. Gud så tråkigt och smaklöst.


  1. Pallen skriver: 3 maj, 2021

   @Ebba
   Det unika med lägenhet är väl knappast köket eller badrummet utan arkitekturen, etaget och takhöjden i vardagsrummet. Och om du nu verkligen måste uttala dig om att kommande förändringar är smaklösa och tråkiga: är det inte rimligt att avvakta med det tills du ser resultatet? Otroligt beteende.


 11. Louise skriver: 3 maj, 2021

  Så cool! Älskar både din inredningsstil och klädstil. Är själv ett stort fan av retro/vintage. Ska bli kul att följa detta 🙂 hälsningar från Linkan


 12. Hanna skriver: 3 maj, 2021

  Såg din story på Instagram. Varför är det bittert att ifrågasätta att ni ska riva ut kök och badrum som ser helt nya ut och som gjordes 2012?


  1. SM skriver: 4 maj, 2021

   Haha det undrar jag också,så världsfrånvänt att kalla det bittert


 13. Daniella skriver: 3 maj, 2021

  Stort grattis till lägenheten! 🥂


 14. Daniella skriver: 3 maj, 2021

  Stort grattis till lägenheten! 🥂


 15. G skriver: 3 maj, 2021

  Grattis till er magiska lägenhet och till att ni ska riva ut allt ni inte trivs med och skapa ERT drömboende! Ser fram emot att följa ert ”omiljövänliga”, ”ohållbara”, ”okaraktäristiska”, ”tråkiga” och ”smaklösa” som alla skriver här ovan 😂. Antagligen har dom aldrig handlat i någon kedja för fast Fashion, köpt annat än svenskt ekologiskt och aldrig någonsin köpt nya kläder heller. Det finns ju ändå begagnat…. skojaaaa. Älskae vintage och vet du ni också gör det som alltid gör världens kap på auktioner. Fortsätt riva och bygga och allt, jag kommer följa slaviskt och tycker det är helt rätt gjort att följa hjärtat ❤️


  1. Ida skriver: 3 maj, 2021

   Så jäkla bra skrivet av ”G”. Spot on!

   & GRATTIS till drömlyan Henrietta! Wow! Älskar att det är i 2 plan. Sån dröm! Själv känner jag mig bara influerad att jobba hårdare för att en gång också kunna köpa en större lägenhet än min 40kvmare och renovera till sitt egna.
   Medans ni andra är bittra så kan en annan somna med gott samvete att även om man blir avis iallafall inte missunnar någon annan framgång och lycka! Så
   tänk efter 2 ggr, varför blir du bitter? Vad är det i dig som framkallar det? Eller lyssna/läs nått av Anders Hansen. Ett tips bara


 16. Pallen skriver: 3 maj, 2021

  Stort grattis till en fantastiskt häftig lägenhet med grymt mycket karaktär.
  Ska bli jättekul att få följa med på renoveringsresan och se när ni skapar ett hem som går i linje med era behov och er smak.

  Fascinerande och överraskande att ovan kan vara så provocerande. Varför ska man leva i ett hem skapat av och för någon annan om man har möjlighet att skapa ett för sig själv?

  Kanske har missat något men skriver Henrietta att de ska elda upp befintligt kök och inte källsortera askan eller kan det kanske vara så att de ska sälja det och låta någon annan få skapa sitt drömkök och dessutom bidra till dubbla arbetstillfällen? Fantastiskt i såna fall!

  Oavsett vilket tycker jag det är märkligt att så många har ett sådant behov av att ifrågasätta vad folk gör med sin egen bostad? Det är väl rimligtvis helt upp till ägaren att göra vad den vill. På samma sätt är det väl helt irrelevant vad ni andra tycker är snyggt och inte om hela poängen med förändringen är att göra lägenheten till sin egen?


 17. Avskyr nedlåtande kommentarer skriver: 3 maj, 2021

  Men har folk INGEN koll på bostadsmarknaden? Om Henrietta har köpt en lägenhet dyrt i Stockholms innerstad vill hon ju såklart göra den ännu mer optimal för att garantera en värdehöjning? Sen också Henrietta. GRATTIS!! Den är magisk! Fattar helt dina val och inspireras så mycket av din inredning och dina värderingar. Klart du ska göra om till ditt och din familjs dröm. Varför annars köpa lägenhet? Du jobbar hårt och sliter – det ska man belöna sig själv för.


 18. Linda skriver: 3 maj, 2021

  Wow sicken underbar lägenhet! Älskar funkis och bor själv i funkisradhus så lite partisk 😊 Ska bli skoj att följa er renovering!


 19. Elin skriver: 3 maj, 2021

  Jättefin lägenhet! Grattis! ✨


 20. Rebecca skriver: 3 maj, 2021

  FANTASTISK lägenhet, självklart köper man ett hem för att sedan sätta sin egen prägel på det. Med er stil och ditt öga för detaljer kan det inte bli annat än succé. Ser så mycket fram emot att följa er resa mot ERT drömhem!! Tänk va, vad härligt det är att alla göra precis som man vill! ☺️ kram, och heja er!!


 21. Fred skriver: 3 maj, 2021

  Wow så fin lägga! Stort grattis kommer bli magiskt när ni är klara med renoveringen är övertygad om det!! 😍

  ni ska inte sälja det befintliga köket då? Mvh en som älskar återbruk haha!


  1. Henrietta Fromholtz skriver: 3 maj, 2021

   SÅKLART 😀


 22. Josefine skriver: 3 maj, 2021

  Grattis till lägenhet och beklagar folks avundsjuka – ser fram emot er att följa er renovering!❤️


 23. Emma skriver: 3 maj, 2021

  Woooow så najs lägga! Längtar efter att följa renoveringen, tror ni kommer göra något riktigt coolt av läggan. Plz gör en youtube-serie om ALLT som rör renoveringen!!! 😍


 24. Emma skriver: 3 maj, 2021

  Woooow så najs lägga! Längtar efter att följa renoveringen, tror ni kommer göra något riktigt coolt av den. Plz gör en youtube-serie om ALLT som rör renoveringen!!! 😍


 25. Rebecca skriver: 3 maj, 2021

  Stort grattis till lägenheten!! Otroligt fin!
  Om du vill ha tips på arkitekt så Victor Ingmo som bla designat Toteme, Byredo, Acne och Axel Arigato! Känns som er smak☺️ Kram


  1. Rebecca skriver: 3 maj, 2021

   Alltså deras butiker haha.


 26. Anna skriver: 3 maj, 2021

  Alltså wow! Älskar funkis och ska bli så kul att följa er lägenhetsresa!!


 27. Lisa skriver: 3 maj, 2021

  Wooow Henrietta SÅ JÄKLA FIN LÄGENHET!!! Precis som någon annan skrev blir jag så sporrad att fortsätta spara och köra på i karriären för att en gång köpa min egna drömlägga. Hoppas vi får följa resan! Stort grattis!!


 28. Freja skriver: 3 maj, 2021

  Förstår absolut miljöaspekten som många påpekar, men som arkitekt kan jag inte låta bli om att hålla med om att köket inte är optimalt. Inbillar mig att fler kanske hade förstått om dem fick se lägenheten i plan?
  Så länge ni inte river några bärande väggar, och anlitar en utbildad arkitekt, så borde det absolut gå bra. Spännande att projekt att följa!


 29. Maria skriver: 4 maj, 2021

  Hej Henrietta! Kul att det är ni som köpte vår lägenhet! Vi har haft en jätte bra tid där. Ska bli spännande att se vad ni gör med den. Grattis! Titta gärna på våra andra projekt på Instagram: ooakarchitects och på vår hemsida http://www.ooakarchitects.com.


 30. kim skriver: 4 maj, 2021

  är absolut inte bitter, eller avundsjuk. tvärt om, just köpt mitt drömhus. men att riva ut fullt dugliga kök och badrum- det gör man inte? jag lovar att du kan tänka ut små lösningar som gör stor skillnad! se det som en sport och utlopp för din fantastiska kreativitet!


 31. kim skriver: 4 maj, 2021

  typ såhär: sälj skåpen i badrummet, sätt in nått mer ”italienskt” vilket jag tänker är din stil (?), ha kvar mosaik och golvet, det blir coolt till!
  Sovrummen – måla eller tapetsera – inte riva väggar.
  Köket är väl inte så litet? finns ju matbord med plats för samma antal ni har idag. SKITbra med lilla hörnan längre bort när er dotter ska ha snabb frulle innan förskolan, och kan leka med leksaker där som ni slipper ha över heeeela köket.
  Behåll arbetshörnan, en sån skulle ni ju ändå ha läste jag här om dagen.
  lacka skåpen i köket om ni önskar? eller var det träpanel ni ville ha? minns inte
  go crazy I vardagsrummet med alla tankar!
  mvh jättepepp


  1. Karin skriver: 5 maj, 2021

   Låter som väldigt genomtänkta och passande idéer!


 32. Maris skriver: 4 maj, 2021

  Herregud! Blir helt bestört när jag läser. Det stora problemet när man har för mycket jet pengar! Varför köper ni inte ett renoveringsobjekt istället om ni ska göra om ALLT?!?! Vilket resursslöseri. Var finns miljötänket. Skäms ni inte? Att totalrenovera en helt nyrenoverad lägenhet. Och utan att egentligen veta hur. Bara för att man kan typ. Pinsamt. Vad tänker folk med? 🙈


  1. Saga skriver: 4 maj, 2021

   Det är lika dyrt att köpa ett renoveringsobjekt som att köpa en helt nyrenoverad lägenhet, iallafall enligt min egna erfarenhet då jag letat lägenhet i Stockholm de senaste 4 månaderna. Bostadsmarknaden är galen just nu.


 33. Klara skriver: 4 maj, 2021

  Det här är det sjukaste jag läst. Varför köpte ni inte en lägenhet i behov av renovering om det är vad ni sökte? Sånt otroooligt slöseri. Lägenheten är ju, precis som du säger, redan grymt fin som den är.


 34. Karro skriver: 4 maj, 2021

  Så kul att ni köpt en så härlig lägenhet, Ni och B kommer att få det superbra där 😀 <3 Klart att ni ska sätta er egen prägel i ert nya dröm-hem <3 <3


 35. Karro skriver: 4 maj, 2021

  Så kul att ni köpt en så härlig lägenhet, Ni och B kommer att få det superbra där 😀 <3 Klart att ni ska sätta er egen prägel i ert nya dröm-hem <3 <3


 36. Karro skriver: 4 maj, 2021

  Så kul att ni köpt en så härlig lägenhet, Ni och B kommer att få det superbra där 😀 <3 Klart att ni ska sätta er egen prägel i ert nya dröm-hem <3 <3


 37. Josefin skriver: 4 maj, 2021

  Otroligt märkligt tycker jag att bara riva ut en fantastiskt fint kök OCH badrum. Vilket slöseri med resurser! Som någon annan påpekade det är inte funkis utan 60-tal och mycket förändring går att göra med färg och möbler för att få till sin känsla! Jobba med sovrummen istället där det finns förbättringspotential som du själv säger. Bo in er och känn efter så att ni verkligen vet vad ni saknar och vad som funkar. Bor själv med kök från 65…vill inte göra om nånting förutom spis som inte längre funkar. Tycker verkligen inte köket är osocialt, finns ju tom en platsbyggd soffa med litet bord till!
  Med vänlig hälsning, ännu en arkitekt


 38. Andrea skriver: 4 maj, 2021

  Så otroligt ohållbart och vilken elitistisk fruktansvärd attityd – att riva något vackert och fungerande. Som tur var har de flesta inte medlen att vara så slösaktiga som ni. Mår fysiskt dåligt av att läsa detta inlägg.


 39. Lena skriver: 4 maj, 2021

  Meeeeen….känns galet oskönt att riva ut bara för att man kan? Jag är inte avundsjuk på dig, det har ingenting med avundsjuka att göra, tycker bara det här är fartblindhet och ego och att ducka det ansvar vi alla har inför varann och den här jorden. Och att skriva att du SÅKLART ska sälja det utrivna köket är greenwashing. Det är nästan alltid sämre att sätta in nytt än att bevara. Sorry, men sant.


 40. Lina skriver: 5 maj, 2021

  Men wow på läggan! Ska bli så kul att följa renovering, kan själv föreställa mig vad jag själv hade gjort. Hejja!


 41. Linn skriver: 6 maj, 2021

  Grattis till lägenheten och lycka till med renoveringen! 😁 Hoppas att du kan bortse från alla dryga kommentarer du får. Det kommer alltid att finnas människor som drivs av att hitta fel på andra!


 42. Tove skriver: 6 maj, 2021

  STORT GRATTIS TILL LÄGENHETEN!!!! Har precis börjat följa dig på instagram och kikar ibland in här på bloggen!!! Man får sån härlig energi av dig och det ska bli så roligt att följa renoveringen!!! Fortsätt göra din grej, du rockar!!!


 43. Linda skriver: 6 maj, 2021

  Jag håller såklart med er som kommenterar i sak (att samhället vi lever i där man inte kan flytta in nånstans — inte ens en fantastiskt fin lägenhet — utan att automatiskt vilja förändra typ allting!) men tycker det är lite pärlor för svin att kommentera här. Henrietta har väl aldrig utgett sig för att tänka på miljön? Hon är en influencer som lever på att vi ska inspireras av hennes stil, hem osv. Hon har till och med startat ett företag vars företagsidé är att sälja saker! Tror inte era kommentarer kommer leda nånstsns tyvärr. Man märker ju på sättet hon svarar ”oss” att det bara rinner av henne.


 44. Anna skriver: 6 maj, 2021

  Grattis till lägenheten!! Förstår precis dina tankar, jag hade också renoverat och bytt kök och gjort om ALLT. Dessutom, perfekt att riva väggen i köket för att kunna få mer social plats och yta, plats för Billie och fint att lägga in en köksö så man gör kök och matsal till ett rum. Skönt att byta till nya fräscha vitvaror (tycker 2012 låter gammalt) Kan tänka mig att ni kommer göra denna lägenhet till MAGI och så kul med färg. KRAM & grattis igen!


 45. Hannas krypin skriver: 7 maj, 2021

  Men vilken fantastisk lägenhet! Stort grattis. 🙂


 46. Tove skriver: 18 maj, 2021

  Åh, så himla himla fin lägenheten är!! Massa massa grattis! SÅ roligt också att du/ ni gillar funkis och lyfter det, ibland känns det som att det är en stil som (ganska lättvindigt och onödigt) får kritik för att vara dålig, när det egentligen finns hur mycket bra och fina funkisbyggnader som helst <3. Majoriteten av funkis håller ju väldigt hög arkitektonisk kvalité.

  Också förhoppningsvis ett inspirationstips: https://www.instagram.com/elsadorrian/

  Detta är min kursare Elsa Dorrain från arkitektprogrammet, hon har sedan vi slutade i somras hanterat corona-arbetslösheten som 90% av oss nyutexade drabbades av genom att starta eget och jobba med ombyggnationer/ renoveringar av lägenheter. I min åsikt/ erfarenhet är hon en otroligt duktig arkitekt och inspirerande person. Från mitt perspektiv verkar det också som att ni har samma känsla för färg och lekfullhet kring färg, så jag hoppas det här kan vara ett roligt tips. 🙂

  https://www.instagram.com/elsadorrian/


Dela på:
Laddar
https://henrietta.baaam.se/recept/mamma-traff-recept-pa-enkel-kebab/