Annons
Annons


Henrietta Fromholtz AB på heltid.


Wow! Mycket på bloggen igår. Lite härligt att rivstarta kände jag efter några veckor av lugnt tempo.

Igår började inte bara en ny resa på bloggen utan även med jobbet. Det känns lite läskigt att allting kommer på en gång, samtidigt så jäkla peppigt (!!)

Annons

Om någon har missat eller är ny här så drar jag det igen:
Jag har sedan ett år tillbaka varit anställd av byrån MRVLS som i sin tur lånat ut på mig till Absolut Co. I januari tog jag beslutet att säga upp mig från min heltidstjänst för att få tid till att skriva min bok om min tid som sjuk i anorexi. Det kan låta knasigt, och speciellt från mig som alltid har älskat att vara en del av ett företag och sett det som my misson of life. Men min bok känns så förbannat viktig, och när en dröm blir verklighet så får man inte missa att ta den chansen och njuta av det. Därför valde jag att bli egen på heltid. Men i samma veva frågade Absolut Co. om jag ville vara kvar i den mån det gick (känner mig smickrad!) och vi bestämde att jag jobbar för dem två dagar i veckan som frilansande konsult. Så från och med denna månaden är jag frilansande konsult, skriver på min bok och jobbar med mina sociala kanaler. När boken är klar får vi se om jag ska börja frilansa för fler företag eller jobba mer på Absolut. Det tar vi då. Nu jäklar kör vi! 

Henrietta Fromholtz AB – du ska få så mycket kärlek! På köpet ska hälsan bli bättre och bloggen och vloggen bli goare. Ni ska såklart få höra om både fram- och motgångar under mitt egna race.

4 kommentarer


AnnonsLaddar