Annons
Annons


KNÄPPT DYGN OCH JAG HAR GJORT TV


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Follow my blog with Bloglovin

MITT SENASTE DYGN HAR VARIT DET KNASIGASTE. 

Kanske inte hela dygnet, men halva gårdagen var det roligaste och knasigaste ever. Jag och min syster Alexandra spenderade nämligen dagen i en studio och spelade in TV. Detta ska sändas i höst och jag längtar som bara den. Mer kan jag tyvärr inte säga, men herregud så knäppt allting var och blev!

Annons

Jag var heldressad Stylein – ni var så många som frågade om mitt underbara set och flera trodde att det var vintage. Byxorna hittar ni här (reklamlänk via Apprl) och jackan här! (reklamlänk via Apprl)  Jag är kär och kommer såklart även bära det i Paris som jag far iväg till på fredag med min kära.

Efter flera timmar i studio var jag helt slut och nästan hela familjen (tyvärr inte Vickan) följde med hem till mig och Johan och käkade Stockholms bästa thai och skrattade åt dagens händelser.

Sedan somnade jag både med min Nufferton och TV-smink på. Trött som bara den och jag är förbannat tacksam för att jag fått sömntabletter. Har nog aldrig sovit så mycket som jag har gjort de senaste veckorna. KÄRLEK!

Och idag känner jag mig inte lika vacker med två grova rivsår på kinden. Jävla diamantring! Och så är jag på Absolut Company och jobbar idag. Boken får vila.

 

HÖRS SEN!

Kommentera


AnnonsLaddar