Annons
Annons


LIVE FRÅN LE OFFICE


Live från office sittandes (väldigt äcklig!) med ansiktsmask och sockerkur runt läpparna. Det känns ju faktiskt lite galet att jag just nu endast jobbar 2 dagar i veckan på ABSOLUT Company och som frilansare. Denna vecka sätter jag också gång med boken på full sprutt. Taggat! Men jag har bestämt att jag kör ”riktigt jobb” tisdagar och onsdagar och på mitt egna kontor ELLER utomlands resten av veckans dagar. Så häftigt känner jag nu när jag sitter och skriver det.

Annons

Och såhär ser mitt skrivbord ut i skrivande stund. Glatt ju? Nu syns nog inte det värsta…. Mina kollegor klagar gärna och ofta över mitt skrivbord som de tycker ser ut som ett sminkbord, medicinskåp och garderob i ett. Men att det dagligen adderas massa glada hälsningar av alla varumärken vi jobbar med kan ju faktisk inte jag rå för.

Nu ska jag strax promenera hem och leverera HELGEN till er. LOVE LOVE. Och ps. Glöm inte att anmäla er till Google-kurser som jag skrev om nedan. Puss <3

Kommentera


AnnonsLaddar