Henrietta Fromholtz
Henrietta Fromholtz har precis påbörjat sin resa som entreprenör och är i full gång med att bygga techbolag. I bloggen delar hon allt från festliga helger, hur hon får glowet och recept på färgglad mat, till ämnen som självkänsla och hennes erfarenhet av ätstörningar. Allt utan filter.
Annons

Helgen: Brudar, mat & bakis.

I fredags tog jag en lunch med syster på Sturebadet för att preppa lekar för kvällen, då syster nummer två skulle firas med partaj. Det blev ett stopp på Sturebadet och vi käkade älgköttbullar, kantarellsås, lingon och krispig sallad.

Annons

Och ja va fan… Att det ska vara ett hopplöst fall att få till en fin bild på oss tre tillsammans. Men kärlek är det i alla fall. Här precis färdigstädat hemma i lägenheten och möblerat för att 23 stökiga brudar skulle få plats att fira Vickan. Skål på det!

Annons

Bästa Hassan från Isabelle’s Market kom förbi och satte upp sin Pizza Pop-Up. Snacka om stämningshöjare! Jag är inte ett big fan av pizza, då jag föredrar kebab och thai hundra gånger om, MEN ISABELLE’S MARKETS pizzor är något av det sjukaste. Tunna och krispiga som görs på libabröd. Det är just det jag annars inte gillar med pizza. Att det är så mycket torrt bröd. Enbart vegetariskt, som får vilken köttälskare som helst att inse att kött är trist. Något som gör att de smakar ännu bättre är också att 10% av deras inkomst går direkt till det globala målet ‘Zero Hunger’ och bidrar där med till att mätta magar hos fantastiska barn i Etiopien.

Min favoritpizza är den till höger med päron, burrata, honung och blomkål. SLURP säger det när man känner doften.

Annons

   

Det här stöket + pizza i varenda hörn går man och lägger sig till…. Elleer? Nej nej nej. Hur på pickalurven jag eller Johan än är så städar vi alltid upp efter fest innan vi somnar. Vi gillar inte att vakna upp till ett heleve och genomlider hellre en nattstädning.

Vi mådde så härligt i lördags... Eller inte. Två bakismonster så det heter duga.

Annons

Det enda vi ville göra denna dag var att äta, och jag var faktiskt på shoppinghumör också. Det är Johan aldrig. Men med en pizzaslize (pizza igen!!!) och espresso på Eataly så genomlider vem som helst en shoppingrunda på stan.

På kvällen blev det såklart hämtmat från favvostället Eatnam som jag typ borde ha VIP-kort hos vid det här laget… Äter ju där för tusan 2 gånger i veckan.

Som alltid tar Johan krispigt fläsk och jag risnudelsallad med kyckling. Men slängde med lite krispiga vårrullar också!

Annons

I söndags packade vi bara väskorna till Mallorca, yoga och åt en god bolognese med Max. Dåligt med bilder från helgen, men nu drar vi snart och då hoppas jag kunna bjuda på mer bilder och innehåll. Jag behöver sol, jag behöver ny miljö och jag behöver komma bort. Även om vi ska jobba varje dag, absolut ingen semester, så ska det bli skönt att bara komma bort.

Sånt kaos i min hjärna denna vecka.

Dela på:
Annons
Laddar
https://henrietta.baaam.se/recept/recept-asian-crispy-fish-salad/