Annons
Annons


OSTRONBUFFÉ & STORDALEN.


Jag har nu haft ett extra fint dygn måste jag säga. Igår eftermiddag checkade jag in på uppdaterade hotell Nordic Light, som samma kväll styrde invigningsfest. Detta gjorde jag med livets jäkla migrän…. Som tur var snabbt gick över efter en stunds vila i den sköna sängen.

Annons

Vips så kom världens härligaste personal upp med en stor skål med dryck, chips och nötter. Plus en Goodiebag fylld med choklad och Björk & Berries produkter. Livet kändes komplett!

Och bättre blev det när jag fick sällskap av två godingar. Johan och Ahlberg. 

Det firades med att beställa upp en stor bricka fylld med all mat som serverades på festen. Och det var helt i Henriettas smak jag kan lova er. Havskräftor, räkor, miniburgare, toast skagen-wraps, löjromssnittar och rååååbiff.

Efter det gick vi ned och åt mer mat, drack mer bubbel och lyssnade till världens coolaste ledare. Petter Stordalen. My god vilken fin, härlig, klok och galen människa han är.

Ostronbuffé. Jo jag tackar ja. Stordalen snackade om att man måste LEVA och ja det gjorde jag igår.

Frukost åt vi på Nordic Lights nya restaurang Lykke & Löjromsbaren. 

Och så hård kväll hade vi inte som det ser ut som.

Jag är ju ingen frukostperson, men på hotell så går det ner.

Och idag har jag plåtat ett samarbete på hotellrummet tillsammans med Clara. Världens bästa tjej som jag är så glad över att ha fått börja jobba med! Och så insåg jag att min lugg gått och blivit för lång.

Sedan har jag varit ensam hela dagen och därför blev det även en ensamlunch. 

Och jag slog till på dagens kyckling med massa sparris och god ärtsås. Mmmm!

 

2 kommentarer


AnnonsLaddar