Annons
Annons


PGA HERE I COME & EKG hela jäkla helgen.


Jag inledde min helg med att spela golf tillsammans med Ingela Tisén (som är PGA tränare och tränar golfproffs!) och Anna som jobbar för Peak Performance. Jag och ett gäng flitiga tjejer har nämligen blivit inbjudna av Peak Performance och Green Queens Golf till ett ”träningsläger” med mål att ta grönt kort. Så förbannat kul! Så glad för denna möjlighet då jag aldrig annars hade tagit tag i det. Kul att ha när man blir pensionär och så kan man ju börja åka med på golfresor.

Annons

Sedan kraschade den finstartade helgen. Den här bilden från i fredags förmiddag talar för hur resterande del av helgen såg ut för min del. Strålande solsken och jag fick springa runt med en EKG-mätare hela helgen OCH inte duscha. En sista check av mitt hjärta och efter det kan hjärtat uteslutas.

Men jag hade bokat in en mysig eftermiddagsdejt med Clara.

Främst dejt för att fika, men vi hann även med lite foto. TIPS! Ni som jobbar på byrå, ska gifta er eller bara behöver magiska bilder – Clara är ett under! 

Och så avslutade vi med att springa förbi The Case Factory för att välja ut varsitt skal.

Valde mellan dessa och valde enligt Johan det mest cheezy one… 

Find a Beach Never Return. Så härligt med färg! 

Och så blev det thaimat, rödpang och mys på kvällen.

Min helg fick sedan bestå av piff och don hemma. Jag vill inte visa er hur det blev med de nya möblerna än – lite mer ska komma på plats innan <3

Men en och annan promenad slängdes in och i lördags tog jag milen med Filip, Johan och Max. 

Nu i helgen blir det Paris med Johan, Mallan och Jocke. SÅÅÅÅ PEPPAD! 

Kommentera


AnnonsLaddar