I samarbete med Veet

RAKAR BIKINILINJE & MUSCHEN


Foto by: Visuals by Mortensen

Gänget! Ni som följer mig på Youtube vet att jag just nu gör ett samarbete med Veet och nu vill jag dela med mig av detta samarbete här även i bloggen. Because – i’m in love! Jag är alltså kär i Veet’s uppdaterade Beauty Styler. Jag kallar den för rakmaskinen som hjälper mig med det mesta. Och denna uppdaterade variant är också vattentålig, så den kan både bada med mig i badkaret och njuta av en fin långdusch.

Och här har vi den! Liten, smidigt och lätt att packa med sig för semestern. En och annan rakning kan ju behövas mellan dagarna på stranden och jag personligen gillar inte alls att dra med rakblad på huden när den precis fått en härlig bränna.

Med Veet’s Beauty Styler får man med sig flera olika ”huvuden” att sätta på skaftet, och det för att både kunna trimma, raka och styla. Och för att kunna göra det på alla möjliga områden.

Jag får lätt en liten musch som jag nu på ett kick trimmar ned med min Beauty Styler.

Och så är den helt underbar för ögonbrynen. Här står jag alltså och trimmar längden med ett av rakhuvudena, för att sedan gå in på formen med ett annat rakhuvud. Ni kan se mer på min Youtube Video! 

Jag kan ofta vara skeptisk till smarta skönhetsmaskiner då jag tycker att jag fixar många delar bättre själv, samt att mycket är sjukt dyrt. Den här godingen köpts för ett chockerade bra pris på Apotea.se OCH på detta så delar jag även med mig av en kod så ni får den ytterligare lite billigare. Nice!

Använd koden V33T20 så får ni 20 % rabatt på er Veet Beauty Styler. Och jag lovar er att det inte är ett dumt köp. Den flyttar med till Mallorca i sommar.

PUSS <3 Och glöm inte att kika in på min YouTube för både bröstflash och rakningsmetod. HÄR!

1 kommentar

Laddar