Annons
Annons


SIDEN SET & LACK ROCK


Hej på er mina vänner! Hur mår ni? Sorry för tystnaden, men min helg har varit alldeles för magisk för att ta ett break vid datorn. I fredags var det ARIIIIBA ute på Jeannas land, en kväll fylld med taco och tequila (ja ni kan själva räkna ut utgången på den kvällen!) och igår tog jag bilen direkt ut till Ellinor och Philip som köpt ett helt magiskt hus. Heldagshäng med snacks och bål och på kvällen grillade vi – ”Min helg på bild” får ni i morgon eller kanske ikväll. Jag kan säga såhär i alla fall: Det enda jag gör just nu är att kolla efter en soft moppe på Blocket. Vill snabbt och enkelt kunna ta mig ut till älsklingarna mitt i veckan. Yes jag bjuder in mig själv! Och det andra jag gör är att kolla hus på Hemnet. Jag vill ha hus nu! Man får så mycket mer för pengarna, får plats att inreda sitt hem med alla vackra möbler man vill ha, får plats med olika färger i alla rum och ja…. Man kan ha besök dygnet runt utan att man blir galen. Tack för pepp och inspo bästa Phille och Elli <3

Annons

Men så glömde jag innan jag tog helg att visa er mitt outfit alternativ nummer 2. Detta magiska set i siden!

Från Mother of Pearl.

Och min nya älsklingsjacka från Marlene Birger. HÄR hittar ni den hos Zalando!

Stövlarna – HÄR! 

Och här hittar ni byxan och här blusen!

Jag älskar de stora pärlorna längst med axeln.

Nu ska jag ställa mig i köket och göra smoothie bowl till middag. Keeping it simple and good idag! 

Kommentera


AnnonsLaddar