Annons
Annons


SPORTY SPICE 4-EVER


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Ett tecken på att Henrietta Fromholtz har vårfeelings och känner lycka: Min garderob fylls med vitt. Blev så lycklig här om dagen när jag sprang in på Weekday Götgatan och fick se att de hade kvar det vita setet från Fila x Weekday samarbetet. Så det roffade jag åt mig i snabbt!

Jacka – FILA x Weekday (reklamlänk via Apprl)

Skorna som är en fin variant av Balenciaga’s strumpsko. Länk! (reklamlänk via Apprl)

Byxa – FILA x Weekday (reklamlänk via Apprl)

Blir förbannat taggad på att anmäla mig till en nya säsong av bootcamp på Kampsportslabbet.

Annons

Xx.

Bilder: Visuals by Mortensen

Kommentera


AnnonsLaddar