Annons
Annons


UNIQLO AW18 PREVIEW


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

DRESS (reklamlänk via Apprl) – Lindex / EARRINGS – Zara / SHOES– Dr.Martens  / BAG– Bukvy

Igår jobbade jag från soffan på order av min läkare som känner att jag bör ta ifatt min förlorade tid i lugn och ro. Utan störmoment. Eller jag avbröt med en halvtimmes meditation och kände GÖTT! Lugnet kändes skönt samtidigt som det kliade i mina fingrar.

Annons

Jag avslutade dagen med en promenad bort till A-House där UNIQLO styrde AW18 preview. Kollektionen som vi alltså kommer att kunna köpa i butik då UNIQLO väntas öppna i höst. Mycket fokus på bas, men lyxig bas. Det var fina stickade grejer också, och allting med en galet härlig kvalité.

Nu ska jag jobba jobba jobba innan ett filmteam kommer hem hit över lunchen.

Kommentera


AnnonsLaddar