Annons
Annons


VAD JAG SPARAR PÅ INSTAGRAM


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Är det någon mer än jag som SUPERÄLSKAR Insatgrams ”spara” funktion? Jag går lös på den dagligen och jag tänkte att vi ska kika in bakom min Instagram och se vad jag har sparat senast:

Sara klädd i livets trench från House of Dagmar. I’m in love. För övrigt blir jag alltid sjukt shoppingsugen när jag ser eller hör Sara.

Vanja la upp den här bilden och jag fick se att det är en sjukt fint restaurang i Stockholm som jag helt har missat. Jag tänkte typ Köpenhamn när jag såg den. Måste besöka Deli De Luca snart!

Elin Klings konto är vanligtvis lite för cleant för att roa mig, men jag älskar ju när hon delar godbitar från Toteme. Som den här skjortan jag vill ska landa i butik nu.

Jag har hittat ett nytt favoritkonto för inredningsinspiration – @lonnymag 

Jag är en gammal dansare för er som inte visste det, och det är någonting jag kan sakna otroligt mycket. Dans gör mig glad och lugn, och jag har till och med lurat över att styra upp ett event med aktiviteter som ska motverka stress, och där dansen blir en stor del. Jag har precis börjat följa @Goalsofdancing som får mig att mår sååå bra under både soliga och grå dagar.

Det är la dags att införskaffa sig en genomskinlig påse snart och den här från Celine blir det inte. Den här från Mango är dock inte så dum, och mer vänlig mot min plånbok.

En av mina favoriter på Instagram har en lampa jag drömt om i snart 3 år. Den finns att köpa, men fan vad det svider varje gång jag kikar på prislappen. Här finns en i samma stil från Brandstationen.

Jag har blivit besatt av YouTube och amerikanska smink-tjejer den senaste tiden. De har så mycket balla produkter och dessa Dapper Drops från New Artist är to die for. De går inte att beställa till Sverige och jag undrar om det är någon som snart ska till USA och kan köpa med detta till mig?

Ja Nej Ja Nej? Orange är min färg, och dessa jeans ser topp ut. Sparar ofta saker jag vill köpa, men måste tveka en stund på. 

Bröllopshysterin är här och paniken har infunnit sig med bara 8 dagar kvar till vi åker till Budapest för Felicia och Fredriks bröllop. Bat_gio inspirerar alltid och fick mig sugen på rosa och gul. Den här är söt och liknande från ASOS. (reklamlänk via Apprl)

Fann denna bild under ”Discover”. Sparade och anar att @dandanjones snart fått ett nytt fan som heter Henrietta. 

Annons

3 kommentarer


AnnonsLaddar