Annons
Annons


VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!


Då var det dags för ännu ett nytt kapitel i mitt liv och hej säger jag till Baaam. Det känns som om jag precis gått och gift mig med min själsfrände, och jag svävar såklart på moln. Jag har nu bloggat på Metro Mode i två år, och alltså typ så länge som jag haft den här bloggen. Det känns fantastiskt att jag nu tagit nästa steg och jag ser så mycket fram emot att utveckla mina kanaler mer nu när jag precis gått och blivit frilansare. För er som inte vet: jag har jobbat 100 % på Absolut Company tills nu.

Annons

Att jag blir ett team med Sveriges peppigaste redaktion och bloggare som Flora, Ida Warg, Dasha, Chrystelle, Kristin Z och Lydia är ju bara nyp i armen. Hej på er!

Till mina gamla läsare: Välkomna hit! Till världens mest peppiga sajt och Henrietta.

Till er som är nya här: Här är det naken, ärligt och härligt. Jag hoppas ni vill lära känna mig. Låt oss börja direkt med några långa och några snabba frågor!

Till Clara som tagit de magiska bilderna: Du är magisk!

Vad får vi läsa om i din blogg?
Så mycket kul och bra vill jag lova! I min blogg delar jag med mig av allt ifrån glittrande partyhelger och ytligheter till mina åsikter i ämnen som jag brinner för, såsom ätstörningar, feminism och självkänsla.  Men ni ska framförallt få följa med mig i den största förändringen jag någonsin ställts inför!

År 2017 var ett tufft år med alldeles för mycket jobb, och min hälsa fick ta stryk och jag fick ett klippkort på akuten. Livet är skört och jag har fattat att det finns mer att njuta av än jobb 24/7. Jag har precis sagt upp mig från min heltidstjänst för att börja frilansa som konsult inom digital marketing, vilket ger mig tid över till att njuta av fler saker jag älskar. Den resan blir spännande!

Det ballaste med 2018? 
Att jag skriver på min bok om min tid som anorektiker, ska på massa vänners bröllop och att det inte kan bli sämre än 2017.

Bästa karriärtips!
Se till att du lär dig mycket av allt, men bli gärna nörd på ett område. Framtidens företag tror jag kommer bestå av fler generalister. Alltså människor som kan lite om det mesta. Företag har inte råd att anställa en specialist på alla områden, så därför blir man attraktiv om man kan lite av allt. Men bestäm dig för att bli nörd på något du tycker är förbannat kul. Exempelvis: Du jobbar/ska jobba med kommunikation – nörda ner dig i hur Youtube fungerar eller kanske influencer marketing?

Du får bjuda vem som helst på middag, vad lagar du och vem hade du valt?
Mia Skäringer, får jag snälla bjuda hem dig på middag? Jag tänker att medans jag lagar en röd curry-ceviche på lax med nudelsallad – går du in i Tabita, och när vi väl slår oss till bords vill jag tjöta vidare om alla viktiga frågor du dagligen driver och skratta till magen viker sig. Till efterrätt blir det espresso martini med torr kaka.

Du har en väldigt personlig blogg och vlogg. Vad får man inte se?
Ni får faktiskt se det mesta i mina kanaler! Tack vare att jag är så naken och ärlig i mina kanaler så får jag en väldigt nära relation till mina läsare, vilket jag älskar och mår galet bra av. Jag kan i för sig vara en riktig ragata någon halvtimme varje dag, vilket jag inte alltid delar. Men ibland gör jag – som i den här Youtube-filmen. 

Någonting mer vi inte vet om dig?
Precis fattat grejen med grillchips (besatt nu!) och att min familj tycker jag liknar en lillasyster mer än en storasyster som jag faktiskt är.

Vad händer nu i maj? 
Jag åker på bröllop i Budapest och Paris tillsammans med min pojkvän Johan.

Favoritbutik?
Maje, Sandro, & Other Stories

Vad gör du en fredagkväll? Jag har precis upptäckt att fredagar är en bättre partydag än lördagar. Då har jag tid att repa mig på både lördagen och söndagen. Så det blir en Foodora eller chark hemma hos mig och så rockar vi loss på klubben vi får feeling för.

En snart kommande drömresa?
Karnevalen i Rio är ett måste inom 2 års tid och Kuba innan det är försent.

Vad dricker du? 
Mängder av vatten till vardags. Säg cirka 3 liter om dagen. Till helgen dricker jag prosecco, varvar med en fräsch drink och avslutar med espresso martini.

Outfit: Zara Zara Zara

NU KÖR VI! Kul, härligt och peppigt!

Foto: Magiska Clara Mortensen

6 kommentarer


AnnonsLaddar