Annonssamarbete med ECCO

VÅRFOSSINGAR I JEANSRaringar! Det känns så skönt att säga: ”Jag mår bra nu!”. Jag är tillbaka. Peppiga Henrietta is back och jag hoppas ni har känt av det i mina kanaler de senaste dagarna. Mycket har jag att tacka våren för. Lite äkta D-vitamin som inte kommer från mina brustabletter på morgonen kan nog vara den bästa medicinen. Och att göra roliga grejer så som att flytta sin blogg hit till Baaam, gav mig också galet mycket energi. Vad tycker ni om den nya designen?

Jag känner mig fin och levande igen, och så himla sugen på att gå ut och göra stan – som jag i helgen gjorde i mina nya Indigo från ECCO.

Jag har nu varit i team med ECCO i snart ett år, vilket är helt fantastiskt då jag är en sann ambassadör sedan barnsben. Nu har jag till och med lämnat stilettklackarna hemma på lördagskvällarna för att gå ut och röja i mina ECCO’s. Senast visade jag er ECCOs Cool 2.0, och idag tänkte jag presentera Indigo. Den perfekta vardagsskon som gör dagen lite snyggare.

Jag invigde dem redan i Warszawa, men nu tänkte jag visa upp skönheterna i en lite mindre stimmig miljö.

Jag har känt mig så himla ful de senaste veckorna när jag legat hemma och varit sjuk. Jag har känt mig livlös, torr och svullen. Saknat glow i både ansikte och i person, men nu här om dagen när jag skulle plåta dessa bilder kände jag att min look äntligen hade vänt. Örhängena kommer från Mango. 

Haha! Alltså revanschblicken när jag gav mig ut på stan. Typ: ”Nu är jag tillbaka!”.

Och blev inte detta så fint ihop? Ni vet att jag gillar att matcha. Eller gillar och gillar – ÄLSKAR!

Så när jag fick se att ECCO även har börjat göra väskor och en i Indigo-kollektionen var jag snabb med att hojta till om väskan.

Byxa & Jacka kommer från Massimo Dutti. 

Kollektionen är inspirerad av denim i olika nyanser och varje skinn är helt unikt och kommer, precis som ett par jeans, ändra färg och ojämnheter med tiden. Så fint! Det finns flera modeller i kollektionen, men denna modell är helt klart favoriten hos mig.

Alla magiska foton är tagna av Clara Mortensen

Och skinnet är som lammet.

Det var allt från mig och Indigo. Nu ska vi gå och göra våren ihop <3 

Här hittar ni skon & här hittar ni väskan!  (Länk!) 

2 kommentarer

Laddar