Annons
Annons


VECKANS HÄRLIGA SCHEMA


Idag: Jag skulle egentligen ha börjat dagen med att träna tillsammans med Zalando, Reebok och Daybreaker. Var peppad till max igår innan jag somnade, men så glömde jag ställa klockan…. Så irriterad och dålig start på denna dag.

Annons

Speciellt när jag såg alla Instagram Stories från eventet. Men senare ska jag på Mildh PR’s pressdag och AW med Dry Lake.

I morgon: Då ska jag checka in på hotell Nordic Light tillsammans med Johan och så ska vi självfallet delta i deras fest för öppningen av restaurang Lykke & löjromsbaren och så ska jag dricka champagne i en svit på Hotell Diplomat tillsammans med Elsa Billgren.

Fredag: Vaknar upp och käkar hotellfrulle tänker jag mig. Sedan flyger jag ned till Skåne tillsammans med bästis Carro där en av mina bästa killkompisar styr 30 års fest. Ska bo i hus med Ebba, Erik och Carro. Så förbannat mysigt!

Lördag: UNTZ UNTZ

Söndag: Jag ska ha en mysig morgon tillsammans med mina sambos för helgen och så flyger vi hem hyfsad tid för lite söndag i Stockholm också.

Kommentera


AnnonsLaddar