Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


TISDAG: Idag är jag som varje tisdag ute på Absolut Company och jobbar med Malibu’s stora sommarkampanj och hänger i vanlig ordning med min goa kollega Felicia. Lunchen var fin och bestod typ enbart av politiksnack. Det börjar närma sig och jag känner peppen!

Annons

ONSDAG: Jag ska gå på ett event som Instagram x Splay håller i om deras nya funktion. LÄNGTAR! På kvällen blir det såklart fotboll och förhoppningsvis med Storken och Felicia på typ Hotell At Six. OCH SÅ SKA JAG VLOGGA! För jag har äntligen fått en sprillans ny kamera. Älskar livet nu!

TORSDAG: Jag ska skriva mer på boken och förbereda ett antal intervjuer som ska göras med min familj.

HELGEN: Skriva en jäkla massa bok, måla nya prints till Wall of Art AW18 och vila upp nere i Linköping. Typ gå ut och springa. Rensa skallen.

1 kommentar


AnnonsLaddar