Annons
Annons


WALL OF ART PLANER – HEMMA HOS MIG.


Wall of Art

Idag har jag haft ett av mina längsta möten i mitt liv och med ingen mindre än min vän Annika, som ni vet sedan tidigare har startat Wall of Art där jag säljer mina prints. Vi pratade om planer framåt, hon mätte mina väggar för ett kommande samarbete vi ska göra samt event-idéer där ni såklart kommer att inkluderas.

Annons

tavelvägg inspiration _ wall of art

De har ju världens smartaste funktion på sin sajt där man kan planera sin tavelvägg i ett 3D-rum. ÄLSKAR! Det kommer att bli så fint och på detta ska det bli ett ”hemma hos reportage”. Ovan ser ni en skiss på hur vi kanske jobbar oss runt vår fula TV som befinner sig på den finaste väggen vi har i vardagsrummet…. (HINT JOHAN!) 

Vet ni det bästa med allt? Att snart sitter vi på samma kontor! Ni ska få se mer av det i veckan.

Kommentera


AnnonsLaddar