Annons
Annons


WEDDING & GO BANANAS


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det här är alltså min första dag som egen och jag har gjort den sittandes hemma vid köksbordet. Nästa vecka börjar jag gå till mitt kontor som jag fixat och ser så mycket fram emot att visa er. Jag hade aldrig klarat av att sitta hemma hela dagarna. Jag behöver bryggt kaffe, människor och nätverkande, mötesrum och en plats där jag inte kan släppa mitt fokus.

Annons

Nu har jag dock en välbehövlig paus och använder tiden till att lösa alla detaljer till nästa helgs resa till Budapest. Det är inte bara att packa ned city-look, utan bröllopskläder ska också med då mina vänner gifter sig där. För taggat! Jag ska ha en outfit till fredagens middag, lördagens bröllop och fest + söndagsbrunchen. Vad tror ni om ovan till söndagsbrunchen? Eller så är det bara ett sjukt bra plock för fina saker att bära nu i vår.

Ja tack och en plansch till hemmet på det. Vill ha bananaz här hemma!

BANANA (reklamlänk via Apprl) _ ELLOS

BYXA (reklamlänk via Apprl) _ RIVER ISLAND

SKOR (reklamlänk via Apprl) _ FLATTERED

ÖRHÄNGEN (reklamlänk via Apprl) _ RIVER ISLAND

TOPP (reklamlänk via Apprl) _ BUSNEL

Kommentera


AnnonsLaddar